Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Dagkirurgen dag 2

Tuesday, May 17, 2011

Dagkirurgen dag 2

Pust och stånk. Dag 2 blev det betydligt mer och göra. Full fart hela morgonen och ända fram till typ 14 då allting bara blev tvärlugnt. men tur var väl det, för trots att det var så hektiskt och roligt med för den delen var morgonen så otroligt lång. Vid 11 kollade både jag och Maria på klockan och sen på varandra och gapade åt att klockan bara var 11. Vi trodde den var minst 13. Jaja, allt gick bra ändå och som sagt det var vansinnigt kul.


Men om vi börjar från början. Klockan 5.50 anlände jag till jobbet. Ner i källaren och hämta scrubsen. Upp på 8e våningen och dumpa dom och väskan och sen ut igen. Struntade i uppvärmning och tog ett lugnt första varv istället. Sen ökade vi på och det blev 5 varv a 8,7,6,5,5 i minuter per kilometer. På Stora Holmen befann sig jag, nån grisskötare, ett par stavgångare och två anorektiker som med stor möda försökte sig på att springa. Det var iskallt i morse så jag hade alldeles för mycket kläder på mig och med svetten drypande tog jag hissen upp till 28an igen och hann lagom duscha och gå ut och stämpla in tills de andra kom. Otroligt skönt och uppfriskande och hade jag inte sprungit hade energin med största säkerhet varit lägre under dagen.

Nu sitter jag här i dyngsura kläder. Jag klarade mig bara halva vägen hem innan himlen öppnade sig och regnet började ösa ner. Det är så mörkt ute nu att det känns som vinter igen. Det gör mig inte så mycket för kvällen ska ägnas åt packning inför min stundande Göteborg- och Värnamoresa.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: