Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Nersketen

Saturday, May 14, 2011

Nersketen

Ok, som ni märkt har bloggen legat nere ett tag. Enligt blogger skulle nån uppdatering göras och det skulle ta en timma, men uppenbarligen tog det längre tid... mycket längre tid. Oh well, nu verkar ordningen vara återställd.


Jag sitter här i soffan med bajs på armen. Nä, inte riktigt för jag har torkat bort det med sprit, men ändå. Jag tog cykeln till Varbergaspåret i morse. Det blåser ganska mycket så jag tyckte det var smartare att springa i skogen. Jag tog 2 varv a 2,7 km. Jag hade ben och flås kvar för mer, men mentalt klarade jag bara inte av att springa samma runda en gång till. Så jag hoppade på cykeln igen och började cykla hemåt.

Kommer till cykelbanan längs med Markbacken och SPLASCH! Nersketen... från topp till tå. Nä, det var inte jag själv som sket ner mig, utan ett fågel som lyckades träffa prick varenda plagg jag hade på mig inklusive ben och arm. Nöden har ingen lag sägs det ju, men var det verkligen nödvändigt?

Jag åkte direkt till solariet. Jag har försökt få till att sola varenda eftermiddag och kväll denna vecka, men det har varit kö så jag körde mitt säkra kort med helgmorgon. Och mycket riktigt var det inte en käft där. Så efter en lättare spritdusch för att få bort all skit tog jag en 20-minutare i De Luxe-solariet. Inte fören efteråt såg jag skylten med Nya rör, men tack och lov brände jag mig bara på rumpan.

Nu, efter en frulle på bovetegröt och proteinmjölk, är det dax att hoppa in i duschen och skrubba bort skiten på riktigt.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: