Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Insomnia

Tuesday, May 10, 2011

Insomnia

I natt har jag bokstavligen knappt sovit alls. Fruktansvärd natt. Jag somnade till vid 21.30 bara för att vakna igen 22.30 och sen var det klippt. Det var inte alls så där att man ligger och halvsover och vaknar till då och då utan jag kunde verkligen inte somna om. Jag var uppe flera gånger och jag kollade på tv och jag vred mig, men icke skulle jag få somna om. Vid 03.00 ungefär gissar jag på att jag tillslut somnade bara för att vakna igen 4.15 och sen var det klippt igen. Ca 2 timmars sömn då. Det är LÅNGT ifrån vad jag klarar av. Vanligen sover jag mellan 6-8 timmar och det är jag klart en fördel när det blivit närmre 8. Dagen kommer bli fruktansvärd med andra ord. Och man kan kroppsligt bara ta igen en timma per dygn så det lär ju ta några dagar alltså innan jag är tillbaka på banan.


Anledningen till att jag inte kunde sova då? Jag har ingen aning. Jag kände mig bara fruktansvärt rastlös och till och från fick jag mardrömssyner... nästan som att jag hallucinerade för jag var ju vaken. En av bilderna var den av miljontals spindlar som kröp fram från alla vinklar och vrår i min lägenhet. De var i sängen med... på mig, runt mig... Skitäckliga och skitfarliga. Jag höll på att få panik på riktigt och här var jag tvungen att gå upp en sväng för att kunna slå bort bilden. Det som gör mig lite orolig är att jag alltid brukar se spindlar i drömmar innan jag ser en på riktigt någonstans i lägenheten... eller nåt annat äckligt kryp, så nu väntar jag ju bara på att få syn på en bautaspindel i typ badrummet.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: