Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: "Är det vanliga tomater eller kvisthtomater?"

Thursday, May 26, 2011

"Är det vanliga tomater eller kvisthtomater?"

Tänk er Håkan i Ullared fast under namnet Åke och med ett fruktansvärt läspande. Jag tror inte jag varit på Lucullus och handlat en enda gång utan att Åke sagt frasen ovan till någon när han ska ta betalt. Idag kunde jag inte hålla mig för skratt och folk trodde väl jag var galen som skrattade för mig själv.

Urologkliniken är nu invaderad av ST-läkare. De är inte mer än 20, men det känns som hundra när de stormar in och tar över vårt konferensrum och fikarum. Men jag måste erkänna att det är lite trevligt med att ha en massa folk på besök.

Vi avslutade eftermiddagen med att röja ur tre av mottagningsrummen och förbereda dom för de tre sprojtans nya ultraljudsapparater företaget haft med sig. Det blev riktigt tjusigt. Undrar bara hur pigga de kommer vara i morgon efter en kväll på restaurangen Kungsgatan 1.

Det blev bjudlunch för mig och Emma idag eftersom vi ska vara med och assistera. Kycklingfilé med balsamsås som var RIKTIGT god faktiskt. Kändes dock lite konstigt att sitta och äta så tjusig mat i personalmatsalen med ett jäkla sorl och hundratals människor i vita scrubs. Och imorrn blire samma sak fast med lax.

Det är skönt att veckan snart är över. Inte för att den varit extremt jobbig eller nåt, men jag känner mig trött ändå. Hoppas dock att jag har tillräckligt energi för en löprunda ikväll och att mina axlar återhämtat sig något så jag slipper krampen.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: