Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Klantarslet Svärd

Saturday, May 28, 2011

Klantarslet Svärd

Jag slängde in tvätten i maskinen innan jag gav mig ut för att springa i morse. 35 minuter senare när jag var tillbaka tänkte jag att jag skulle passa på att streycha i tvättstugen medan jag väntade på att maskinen skulle bli klar så jag kunde hänga den innan jag gick upp till lyan.

Efter att inte riktigt kommit åt hamstringmusklerna eftersom jag inte ville ner på golvet bestämmer sig lilla smarta Hanna för att sätta foten emot korgvagnen och börja pressa. Funka skitbra på högerbenen och går över till vänster och börjar mig framåt. Skräll, bom, bang. Korgen hoppar ur fästena, gör en volt och hamnar uppochner... PÅ MIN FOT! Det gjorde FÖRJÄ..A ont. Så där låg jag ändå på det skitiga golvet vriden i plågor.

Jag lyckades tillslut ta mig upp, hänga tvätten och halta mig upp till lägenheten. Nu ser foten mer eller mindre ut att ha en alien på ovansidan som kommer kläckas ut ur huden när som helst. Kan man blir mer klantig än mig... I doubt it.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: