Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Dum och dummare?

Saturday, May 14, 2011

Dum och dummare?

Otroligt nog smet det ner en bit cannabis där
Jay Smith... lilla dumma Jay Smith. Så här säger Jay om cannabisbiten, förvarad i ett kuvert, som gjorde att han åkte dit för ringa narkotikabrott. I kuvertet fanns hasch. Haschet kom i hans ägo när han träffade en äldre man på tåget tre veckor innan ”Idol” slutade. 

"Han rökte en jättejoint. Jag säger att det luktar gott. Han säger ”ursäkta men det var inte meningen att fresta dig”. Jag säger att det inte är någon fara, säger han.
Senare mötte han mannen igen på tåget som gav honom haschet.
– Han lutade sig mot mig och sa ”det där kan du ha efter finalen, grabben”. Jag stoppade ner den i fickan, säger han."
Tydligen stoppade han ner det in sitt kuvert där han förvarade annan medicin han inte fick ta med sig utomlands. Kuvertet lämnade han på hotellet eftersom han skulle tillbaka dit några dagar senare. Jay påstår att folk bjuder honom på hasch hela tiden pga hans historia med droger.

Vad jag nu undrar är: Varför tackar inte Jay bara nej när folk vill ge honom droger? Varför slänger han inte det direkt utan sparar det i ett kuvert om han inte ska använda det? Nä, gubbe lilla, din historia är inte ett dugg trovärdig.

Botox för att vinna
Blott 8 år och nyllet fullt av Botox. Ja, det låter sunt. Eller...nja.


"Hon har inte frågat efter det, men jag vet att hon är missnöjd med sina skrattrynkor"
Mamman borde åka i finkan STAT. Botox är ett nervgift som går ur kroppen tack och lov, men det är inte på nåt sätt sunt att spruta gift i sin dotters ansikte och dessutom lära henne att hon inte duger som hon är. Ja, just ja, hon vaxar dotterns ben också.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: