Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Barn och rymdöl

Wednesday, May 18, 2011

Barn och rymdöl

I tv-showen ”Good Morning America” berättade Kerry Campbell, 34, San Francisco, hur hon regelbundet injicerar botox på sin 8-åriga dotter. Efter tv-programmet fick de sociala myndigheterna hundratals anmälningar om barnmisshandel och i fredags omhändertogs Britney. Jusitice has been done. Synd bara att det är på den lilla flickans bekostnad också och inte bara hennes otroligt korkade mamma.

En annan liten flicka, ryska Beersheba är 2 år och har levt sina första år med hjärtat bokstavligen utanpå kroppen. Att operera in hjärtat skulle kosta flera miljoner och för att överleva behöver flickan ny medicin... denna kostar 200 000. Mamman har inte råd och gör man ingenting kommer den lilla flickan snart att dö. Kanske kunde idiotmamman ovan skänka de pengar hon normalt skulle lagt på sin dotters botoxinjektioner och rädda ett liv istället för att förstöra ett. Livet är rättvist, eller hur?

Lite mer pengar direkt i sjön, som i stället kunde gå till lilla Beersheba är den förmögenhet de två australier har nu uppfunnit ett öl anpassad för framtida rymdturism antagligen spenderat. Ölet är en stoutliknande sort med väldigt mycket smak för att kompensera för det smakbortfall du drabbas av i rymden. Prototypen har testats i tyngdlöst tillstånd – och till största delen verkar den fungera. Experten som genomförde testet lyckades dricka nästan en liter öl. Dock hade han problem med att hålla flaskan mot munnen – och med att få ut ölet ur flaskan. Nu planeras vidare tester; bland annat tänker Mitchell och Held forska i hur alkohol påverkar kroppen när den dricks i tyngdlöst tillstånd. Mycket nödvändigt!

Acceptera att ditt barns liv styrs mer av gener och deras egna val än av dina uppoffringar, säger författaren Bryan Caplan. Serenity parenting” - stilla föräldraskap – kallar han sin metod och den går ut på att tagga ned. Det är naturen och inte uppfostran som förklarar varför man liknar varann inom en familj. Acceptera att dina barns liv formas främst av deras gener och egna val, inte av de uppoffringar du gör i hopp om att forma dem till framgångsrika vuxna. Jag håller med Caplan i mycket. Föräldrar idag försöker vara nån slags omänskliga supermaskiner och trots att de flesta skulle förneka det ter det sig som att de flesta föräldrar strävar efter att hitta de där lilla extra som gör att de kan visa upp just sitt barn som lite mer speciellt. Lite bättre än andras. Och vem mår egentligen bra av allt flängande i slutändan? Inte är det barnen. Och knappast egentligen föräldrarna heller, trots att de kanske i slutet av en hektisk dag känner sig nöjda över hur mycket de hunnit med och flängt runt med sina barn under 12 vakna timmar, eller hur stolta de känner sig på barnets uppvisning av det som tvingats in i deras små kroppar och hjärnor. Vore det inte betydligt lättare och mindre stressigt för alla att låta barnet själv välja sina aktiviteter (till viss gräns såklart) så kanske de väljer rätt ifrån början och man har besparat alla en jäkla massa stress och press.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: