Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Landat i Värnamo

Friday, May 20, 2011

Landat i Värnamo

Det blev ett par perfekta dagar i Göteborg. Bilresan ner gick bra och det var inte alls mycket trafik. Jag försökte mig på den snabbaste vägen till Masthuggstorget som jag aldrig lyckats hitta rätt på förut och det lyckades.

Väl framme parkerade jag i Cillans garage och Cillan kom ner och mötte upp. Vi traskade inåt stan och käkade räkmacka till lunch... tyvärr inomhus efter som det spöregnade. Sen gick vi en sväng på stan innan det var dax för mig att checka in.

Köpte mig ett par lila fake-converse. Snygga va?
Middagen på kvällen serverades på First Hotel (på stationen) där vi också bodde. RIKTIGT god mat. Nån slags lax till förrätt, biff till huvudrätt och nån tryffelliknande pryl till efterrätt.

Dagen spenderade vi sen på Läppstiftet konferens. De hade lyckats sätta ihop ett riktigt intressant program, varav det allra intressantaste och mest gripande var en man som drabbats av ändtarmscancer och fått en stomi, som berättade sin historia från första symtom tills idag. Vi satt med blöta ögon allihopa.

16.00 var det slut. jag slängde väskan över axeln och vandrade bort till Cillans garage. Ren chansning att jag skulle hitta och jag gick nog inte direkt snabbaste vägen, men ca 4 km senare var jag framme. Att ta sig ut från Göteborg i rusningstrafik var mindre roligt. Kö, kö, kö och när kön väl lättade på vart det kö igen utanför Mölnlycke efter en lastbil som fått punka. När jag väl kom ur alla köer kändes det som jag redan kört i flera timmar och resten av resan blev otroligt lång. Ni som kört 40/27 väst vet att det inte är direkt rolig väg... lång, smal och träd på bägge sidor. Evighetsväg, men andra ord.

Trots att jag bara suttit en dag kände jag att jag var tvungen att röra mig lite så jag tog en runda runt Osudden när jag kom fram. Otroligt vackert så här års. Speciellt i Apladagen som är helt täckt av Liljekonvaljer.

När Bäjb, som jobbat över, kom hem, hade jag sovit länge. Jag slumrade till i soffan och efter att ha blivit serverad en cheeseburgare och en jordgubbsmilkshake som jag halvsovande tryckte i mig helt i onödan flyttade jag mig till sängen och somnade om.

Och vaknar nu... strålande sol, ledig och med bästa killen bredvid. Kan inte bli mycket bättre. Kaffet är snart slut och då är det löpardojorna på och ut i den vackra Smålandsnaturen igen.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: