Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Mona igen då

Tuesday, November 02, 2010

Mona igen då

Mona, Mona, Mona, denna Mona. Ena dagen klankar hon ner på andra för att de låtit sig bli bjudna på gratisresor och nästa dag sitter hon själv och klappar händerna på en helt gratis plats på Stockholm Open. En plats som hon kommer sitta på i fem dagar och som för alla andra kostar 7500 svenska riksdaler.

Mona försöker försvara sig, men lyckas väl... sådär:

"Jag tycker det är både kul och viktigt att stödja svensk idrott. Som politiker i riksdagen eller som statsråd ingår att representera det offentliga Sverige, oavsett om det är på Nobelfesten eller när Sverige står värd för ett internationellt idrottsarrangemang. Jag står fast vid att man ska vara försiktig innan man tackar ja till en inbjudan. Det är skillnad att närvara vid ett stort idrottsarrangemang som inte har ett företagsintresse och att ta emot en resa av ett multinationellt oljebolag som vill påverka en politisk fråga. Svensk idrott ska stödjas, även av oss politiker i riksdagen och regeringen"

Ska man stödja svensk idrott gör man det väl bäst genom att betala för den och bidra till den mer än att bara stå och se fånig ut på en läktare? Och ni var det ju inte bara det faktum att Shell är ett multinationellt företag som var på tapeten gällande Arkelsten, utan också det faktum att hon faktiskt lät sig bli bjuden, när politikern har en massa pengar att resa för ändå. 7500 lär ju Mona kunna plocka upp ur fickan, men hon snyltar på det hon säger sig stötta och det gör henne därför inte ett dugg mycket bättre.

Ja, du Mona... för mig gör det ingenting att du tar dessa snesteg. Ta några till för all del så blir vi kanske av med dig inom kort.

Image and video hosting by TinyPic