Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Fyllefilter för Facebook

Tuesday, November 02, 2010

Fyllefilter för Facebook

Nästan hälften av tillfrågade svenskar mellan 18 och 35 år säger att de använder Facebook när de är berusade, vilket ofta leder till extra ångest dagen efter. Men... nu är räddningen för alla som inte kan låta bli datorn på fyllan här:
www.fyllefilter.se kan besökaren ställa in under vilken tid på dygnet filtret ska vara aktiverat - och då måste man göra reaktions- och motoriktester som avgör om man är tillräckligt nykter för att uppdatera. Klarar man inte av testet och ändå väljer att statusuppdatera kommer inlägget kompletteras med en text om att det inte är fyllefiltrerat.

Jag var såklart tvungen att prova ett test och trots att jag lovar och svär dyrt och heligt att jag inte druckit en droppe fick jag detta resultat:

Det här var ingen rolig historia precis. Ett godkänt resultat hade, som sagt, varit tio träffar på tio sekunder. Är du verkligen helt nykter..?

Hahah, try it!

Image and video hosting by TinyPic

No comments: