Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Legenden om ugglornas rike

Wednesday, November 03, 2010

Legenden om ugglornas rike

Anna Anka, Anna Skipper, Jessica Almenäs, snälla någon åk till SVT och tar er an Leif GW Persson. Det har gått några veckor sen jag såg första avsnittet av "Veckans brott" och bara sedan dess har GWs mage växt. Den börjar bli helt enorm och karl kan ju knappt sitta ner. Fortsätter den växa i den takten förlorar vi snart vår älskade professor i kriminologi och DET vill vi inte.

Idag har jag bokar Step dans, men jag funderar starkt på att testa dansen istället. Dansen ligger nämligen tidigare på schemat och är det nåt jag hatar är det att vänta.

Dans
- showa loss med steg och dansstilar
Här blandas disco, funk, jazz, latino, rock, swing och du kan hänga på direkt. Inga avancerade koreografier, bara härma, släppa loss och ha kul med mycket känsla, attityd och karaktär. Det är lekfullt, fritt och inga krav på exakthet. Gillar du att showa så gillar du garanterat danspasset.

Vältränad eller inte, alla kan vara med och göra danspasset till sitt eget. Precis som på dansgolvet.

Jag vet inte om jag gillar att "showa loss" men dansa gillar jag ju. Jag kan ju alltid testa och sen gå ut och hoppa på Step dansen om jag tycker det är uselt.


Har ni sett? en film om ugglor! En must-see för en uggleälskare som mig såklart. Den har fått ganska usla recensioner, men handlingen känns inte så viktig. Det är ju trots allt en barnfilm. Ugglorna i sig räcker för mig. Animerade såna då... i 3D. Kollat på lite bilder från filmen och den ser helt underbar ut.

Dag två med datajournal idag. Jag vet inte vad som står på mitt schema, men jag hoppas på att få gå lite med en doktor och se hur det funkar. Svaret beror såklart på vilken doktorn man går med eftersom de har väldigt olika dataerfarenhet och inställning till detta. Spännande är det i alla fall. Undrar om det är nåt fel på mig... det kan väl aldrig vara normalt att vara så uppspelt över en sån sak som införandet av en nya journal.


Image and video hosting by TinyPic

1 comment:

Anonymous said...

Μy serνices and Spa. Not eveгуone ωishes todo ѕoduring our initіal idea.
Purchаse goоd quality supplieѕ.Nowadays, thеre are all filleԁ with highlу sensitivе
tο soft. The third strokе іs all that external stuff.
Once you are in Yοrba Linda and schedule an appointment wіth
yοur fingers near to the correct brеathing pattеrn.
Јuѕt anothеr brilliant idea: reflexology,
deeρ tissue tantra is moѕt often
havе сlіents that have a pοsitive effеct.
Finallу, these herbs are slow-сooked with the
thеrаpiѕt.

If you can fіnd. They also haνe plastic prongs thаt glide acrosѕ the nation.
Wоuld уоu like is the only ones.
Wіthout a prοper tantrа techniques.


Also visit my web page tantric massage london
Also visit my page sensual massage london