Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Kasta in handduken nu Mona

Monday, November 01, 2010

Kasta in handduken nu Mona

Sifo: Varannan socialdemokrat vill att Mona Sahlin ska avgå

Mona har valt att inte kommentera siffrorna och det tror jag är för att hon inte riktigt fattar hur impopulär hon är. Självklart har Mona med saken att göra att det gått så dåligt för partiet i valet.

Lena Melin (som jag oftast väljer att inte lyssna på, men här har hon en poäng) kallar det för att Mona har fått en förlorarstämpel. Jag skulle nog vill säga att Mona satt den stämpeln på sig själv. De flesta experter tycks tro att Mona sitter kvar i valet 2014. Gör hon det är det ju rent av tragiskt. Då har hon verkligen inte fattat nåt. Att det är hon som dragit Socialdemokratin i botten. Socialdemokraterna har, även om deras politik varit densamma, alltid haft stora talare som ledare. Palme, Persson o.s.v. På så sätt har de lyckats, oavsett politik. Folk har blivit charmade av ord oavsett innehåll. Mona har inte samma talets gåva. Hon har inte charmen. Hon är inte urtypen för en stark ledare. Och, icke att förglömma, hon har förskingrat pengar!

Nä, Mona borde avgå. Om inte för att rädda sin egen heder, så för att rädda hedern av sitt parti. Och så kan hon ha Lars Ohly med sig.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: