Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Hål

Tuesday, November 02, 2010

Hål

Snart kan du få blåsa i alkometer för att komma in på krogarna i Örebro. Eller, nja... det diskuteras. Det är Borlänge som startar och resten av landet är intresserade av att hänga på.

Man ska kunna vägra blåsa, men då kan man också riskera att inte få komma in. Precis på samma sätt som med dresscode är det upp till krögaren själv., säger nån kommunnisse. Tanken är att man ska få bättre ordning på krogarna.

Jag tycker det är en ganska kass idé. Ingen vakt kommer bry sig om utfallet på alkometern. Alla vet att vakter släpper in folk precis som de själva vill, oavsett promillehalt. Säger de att du är för full är du det även om du inte druckit en droppe. I nästa sekund kan du se krogens stammis kräla omkring på golvet och vakterna kan inte alls förstå varför resten av krogbesökarna tycker denna person är berusad. Och var ska man sätta gränsen. Alla reagerar inte lika på promillehalt. Ska man få lämna hälsohistoria med deklaration av alkoholkonsumtion, antal år med intag av alkhol och BMI också så man kan jämföra?

Jag missade premiären för "Pensionsjävlar" igår. Nån slags humordokusåpa på kanal 5, där pensionärer diskuterar sex, klottrar och lever loppan... allt för att provocera. Programmet kanske är uselt, men jag gillar idén. Det finns så mycket coola pensionärer därute och även om de kanske inte är av den här kalibern (tack och lov) är det lätt att tro att alla är gråa, trista och sjunger med i kyrkans greatest hits.

I Schmalkalden i östra Tyskland öppnade sig maken bokstavligen. Plötsligt började marken skaka och en krater på 30 meter i diameter och minst 20 meter djup öppnade sig. Kratern svalte en bil och en garderobsdörr (fniss). Väsen från underjorden, Armageddons begynnelse eller jävlig dålig vägkonstruktion?... Geologerna fattar noll och därmed resten av världen också. Creepy!


Image and video hosting by TinyPic

No comments: