Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Yesterday eve

Tuesday, July 27, 2010

Yesterday eve

Just ja, det verkar som vi vart ganska ensamma om att ha bra väder går. Himlen var blå sånär som på några få moln då och då. Inte direkt varmt, men härligt ändå.


Av nån anledning åkte Guitar Hero fram hos Potty igår. Jag avskyr det spelet mer än nåt spel på denna jord, men det var inte så länge så jag stod ut. Potty och Släggan var faktiskt redit duktiga.


Catja tyckte det var varmt och började klä av sig och tillslut var hon naken... nårrå.


Jennie, Evelina och Släggan ser måttligt roade ut här, men de verkade faktiskt som de hade kul, trots vad bilden vittnar om.


Jag lekte lite Oops jag har en partyhatt med Catja. Det var länge sen och inte alls lika lätt med dagens plastpack som det var med kartongen of back in the days.


Potty drack Lone Star vilket innebar en hel del nya rebusar för oss att lösa. Jag vet inte om jag skrivit om det, men i varje kapsyl på Ottos importerade öl (beställda på systemet för 25,70 styck) finns en rebus med ett amerikanskt ordspråk. En del är riktigt enkla, medan andra är minder logiska. Som tur är kan man hitta svaret på neeeetet.


Trots otrolig försiktighet och noggrannhet med att logga ut lyckades Bäjb få in en Facerape på Potty. En ganska snäll en, men Potty var besegrad.

Ikväll är vi bjudna till Släggan på FIFA '10 cup. Jag kommer dominera! fast jag inte ens provat spelet. Jag provade med Kentha och Petter en gång för kanske 6 år sen, men vi var så kass att vi la ner ganska direkt.

Idag blir det en powerwalk runt Osudden med mera såhär på morgonkvisten. Med mig tar jag min goe ljudbok.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: