Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Urval ur morgonsurf

Saturday, July 17, 2010

Urval ur morgonsurf

"I ett eventuellt tryckfrihetsmål mot Aftonbladet torde det bli helt klarlagt att tidningen nåddes av ett förnekande redan i början av processen. Aftonbladet löper därmed stor risk att fällas för att ha utsatt Sven Otto Littorin för andras missaktning utan att ha skälig grund för det. Sven Otto Littorins uppgifter om hur hänsynslösa journalister ringt upp hans barn är mycket anmärkningsvärda och borde prövas. Men i Sverige finns ingen instans som med kraft och oväld kan bedöma brister i journalisters yrkesetik. Allmänhetens Pressombudsman, PO, får inte göra det. Detta är en svår brist, skriver Pär-Arne Jigenius."

Mycket bra skrivet av mannen ovan, vem han nu är. Han tar upp vikten av pressetik nu när det kommit så mycket bloggar som skiter fullständigt i den och att det är extra viktigt att de professionella följer den. Jag håller med, med effekten tycks ha blivit den motsatta. Jag tycker pressen allt som oftare går över gränserna för vad som är etiskt och det blir bara värre och värre. Mentaliteten är istället densamma som bloggarnas och de tänker väl att kan bloggarna kan väl vi.

Peter Siepen
är för härlig. Han går ut och dissar män som skaffat familj och kallar dem blekfeta och modekatastrofer.

"Det verkar som att något händer med männen när de bildat familj. Jag får en känsla av att de ger upp när de har sitt på det torra. Och ofta är det inte bara på modefronten, utan även kroppsligt. När hanen inte är en jägare längre behövs inte estetiska och fysiska attribut på samma sätt som när vi är singlar. Utmed hela vår kust skådas därför män med en lågt sittande badbyxa och generöst tilltagen mage på topp. Min teori är att midjan är låg i jakten på forna midjemått. Sen får vi inte glömma gubbarna som haft samma badbyxa typ hela livet. Hur fräscht känns det när brallan är sönderblekt och hängig"

Folk blir såklart upprörda, men haha, han har ju rätt. Dock tycker jag inte bara detta gäller männen, utan lika ofta kvinnorna. Detta har man ju forskat om och processen startar ju redan efter den första förälskelsen lagt sig och gått över i ett mer seriöst förhållande... så snart man finner tryggheten i varandra. Då börjar man käka och bryr sig inte lika mycket om hur man ser ut, för bytet är redan fångat. Självklart får folk se ut som de vill, men jag håller med Siepen om att det är ganska otäckt att se det vita fettet dallra på badstränderna.

Solen strålar faktiskt just nu och det är otroligt svårt att se att det ska bli oväder och åska. Det varnas ju hej vilt i tidningar och på nyheter. Värnamo finns med på listan över de som kommer drabbas värst så jag hoppas Bäjbo håller sig inne och inte riskerar träffas av nån blixt. Vi har haft det varmare under första delen av sommaren än alla andra år sedan 1880. Otroligt. Juni brukar ju vara ganska så kass, men det kan man verkligen inte beskylla detta års juni för. Jag tror vi svenskar har en inbyggd föreställning om hur mycket sol och fint vi ska få under en sommar och denna gräns har vi för länge sedan passerat. Detta förklarar varför alla går runt och tror att sommaren är över nu iom de åsk och regnväder som nu kommer in över landet. Jag tycker i alla fall det känns så. Det vore ju ganska otroligt att det fina vädret skulle hålla i sig en hel sommar.

Detta är helt otroligt. Hur orkade hon? En av de flickor den f.d äcklige polischefen Lindberg har gett sig på vittnade mot honom öga mot öga i rätten i går. Fyfan va starkt gjort att möta ett sånt monster. För detta borde hon få ett pris.

En kvinna har avlidit efter misstag av läkare. Inte ett misstag, utan 13. Svårt att skylla ifrån sig alltså. Magont, viktnedgång (30kg), orkeslöshet, darrighet, förstoppning, ryggont. Bara på att läsa de symtomen kan jag som inte ens är doktor ställa diagnosen cancer rakt av. Problemet här som jag ser det är förstås att det missades vid 13 tillfällen, men också det att hon, som jag tyder det, träffat olika läkare. Men... återigen uttrycker sig pressen lite fel. Det är inte en distriktsläkares jobb att upptäcka cancern (men misstänka)... de har inte rätt verktyg för detta. Däremot skulle de remitterat henne till kirurgspecialist på en gång och häri ligger deras största miss. Katastrofalt är det hus som...

Nu är det slutläst av tidningar för denna morgon. Nu väntar Varbergaspåret.

Photo Host

3 comments:

Aftonbladets pudel – Koka soppa på ballarna? said...

””Aftonbladet löper stor risk att fällas i rättegång” Hävdar DN Debatt. Trots förnekande publicerade Aftonbladet en story olagligare än att sätta på en pudel (djursex är tillåtet i Sverige även mot betalning) . Med andra ord är det lagligt för Lena Mellin .."

Per Rollemark said...

Hej

Bra skrivet. Inte för att jag håller med dig helt och hållet, men fortfarande ett bra inlägg.

MVH Per

Anonymous said...

Politeness costs nothing and gains everything.

-----------------------------------