Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Mövinajt

Saturday, July 31, 2010

Mövinajt

Jag glömde bort bloggen igår. Inte för att det hände ett skit ändå. De ösregnade ju hela dagen, så de blev en heldag i soffan med film. 4 stycken, varav jag såg två hela. Vi började med matiné och "Alice i underlandet". Johnny Depp var ju som vanligt helt fantastisk. Sen "The Lazarus Project"... den verkade faktiskt ganska bra, men jag somnade ju såklart.

På kvällen blev det först "The Road" med Viggo Mortensson och sen nån fransk fängelsefilm som jag inte vet vad den hette.

I förrgår hade vi movienight hos Potty. Då såg vi "Hot Tub Time Machine" den var riktigt roligt faktiskt. Komedier som är underhållande är det ont om konstigt nog.


Men idag tycks solen äntligen komma tillbaka. Den är efterlängtad. Det var på ett sätt skönt med ett ordentligt uppehåll i solsken och värme, men en dag räcker sen vill man ha den tillbaka. Hoppas det håller i sig nu... men det ser ju inte så lovande ut.

Vad planen är för idag vet jag inte. Allt jag vet är att vi ska göra soppa med vitlöksbröd till lunch.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: