Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Jag är för gammal

Sunday, July 25, 2010

Jag är för gammal

Klockan är 02.32 och jag sitter i Ottos soffa och försöker hålla mig vaken. Jag och Bäjb har precis lyckats hitta hem efter att ha fått Ottos nycklar mot att liva släppa in honom och Potty när dom kommer. De skulle stanna tills 03.00.

Efter att ha suttit här en stund mellanlandade vi hos Lill-Erik. En kille vars utseende var raka motsatsen till namnet. Vi var inte där länge utan tog en grillköksmuddag och drog sen vidare till Truckstop Alaska. Ganska mysigt ställe på Lindholmen. Det var "slutet sällskap"... Ni vet en vanlig krog typ fast man måste va medlem för att de ska få sälja öl.

Jag va trött redan när vi kom dit och alkoholen ville inte ge mig det jag va ute efter då jag led kvällen igenom. När jag såg klientelet blev jag förskräckt och samtidigt otroligt tacksam över att inte vara arton idag. Jävla dregg rent ut sagt. På min tid kanske vi såg ut som skit men vi var i alla fall rena. Dagens ungdomar är rena jäkla dreggpunksfjortisar med skitiga kläder och hår som inte tvättats på år.

Musiken gav mycket att önska (sorry SlayerMange men det lät skit). Öronen tjuter ännu. Dessutom körde de några såna evighetsdoomlåtar som fick mig vilja gräva upp jorden ner till jirdskirpsm och spotta på den. Nä, det var inte bra.

Klockan går sakta när man väntar. Jag kommer aldrig kunna hålls mig vaken. Jag är skittrött. Hoppas de kommer snart annars kommer de inte in. To bad.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: