Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Helgen

Monday, July 12, 2010

Helgen

Ok, nu ska jag berätta om helgen. Om vi börjar med lördagen för det faller sig väl mest naturligt.

Som sagt Bäjbo tog mig med på ävertyr till Smålänningen i Bredaryd och sedan damp vi ner på hacienda 2.0, dvs den stora gräsmattan bakom Bäjbos hus.

Efter en stund joinade Potty och där satt vi en bra stund innan det var dax att börja fixa sig inför grillningen hos Släggan och Evelina.

Vad som hände sen vet vi ju, men det tål att upprepas. JAG DOMINERADE I UFC! Hur som helst. Värdparet hade slått till på stort och bjöd på grillbit med pommes OCH potatissallad, sallad, benäs, Evelinas goda mangoröra, vitlöksbröd m.m. Helt underbart gott var det.


Vi flyttade in till TVn en stund för att se Tyskland vinna över Uruguay innan vi åter flyttade ut på balkongen för lite sällskapsspel och snacks. Vi spelade RACE... ett riktigt kul spel faktiskt som gick ut på att vinna så mycket pengar som möjligt. Att jag vann över Potty och Bäjb behöver jag väl knappast berätta.


Det var så underbart varmt och skönt att vi satt där ute på terrassen till klockan slog över 2.00 innan vi ens funderade på att gå hemåt. Underbar kväll totalt.

På söndagen var det upp i ottan... i alla fall för mig som vaknade 6.25. Jag lyckades dock somna om en sväng och inte fören 11 nånting mötte vi upp Potty på hacienda 2.0. Som planerat drog vi i karavan till shl (eller vad macken nu heter) och tvättade bilarna i sån självtvätt. Jäklar va fina de blev. Jag tyckte min blev extra snygg och det var inte illa gjort för att vara första gången i mitt liv jag gav mig på nåt dylikt. Sen var jag täckt i vax. Det stormade nämligen ganska bra och därför duschade jag lika mycket som bilen i det som sprutades ut.

Etter biltvätt hämtades Släggan upp och vi åkte ut till Osudden. Trots att jag springer där varje morgon jag är i småland har jag faktiskt aldrig badat just där. Underbar strand i en halvcirkel och sandtäckt botten flera hundra meter ut. Att jag badade (dessutom i Bäjbs alldeles förstora Adidasshorts som åkte av med varje våg) blev inte dokumenterat, men jag fick några bilder på grabbarna. Det blåste verkligen storm, men medelhavsstorm. Varm som attan, vilket skapade stora vågor som gav mig en och annan kallsup. Vattnet var varmt precis som utomlands och hade jag inte varit tvungen att bege mig hemåt Örat hade jag kunnat stanna några timmar till.


Men som sagt det var dax att bege sig hemåt. Innan hann vi dock med en pizzabete på Akropolis.

Och nu har Bäjb semester. Och jag gråter blod. Jag har tre veckor kvar. Tre låååånga veckor. Det kändes helt ok, ända tills vi i fredags fick veta att Bäjb inte får v 32. Detta innebär att vi bara har en endaste vecka ihop. Det är inte rättvist. Vi hinner ju aldrig ses nån längre tid och jag har sett fram emot detta så länge nu. Jag blir fan deprimerad på riktigt.

Idag har det varit ett rent helvete att jobba. Allt patienter verkade tycka att vi hade det Ååå så svalt och skönt, men jag tror de ändrat sig om de jobbat i det ett tag och inte kom direkt utifrån.Det kan aldrig vara bra att jobba i sån värme. Man går och gäspar och chippar efter andan hela tiden. Fötterna värker och man orkar ingenting utom det absolut nödvändigaste.

Tre veckor kvar. TRE VECKOR! skjut mig!


Photo Host

No comments: