Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Littorin

Wednesday, July 07, 2010

Littorin

Idag erkände Sven-Otto Littorin sig besegrad av media och avgår med omedelbar verkan från sin post som arbetsmarknadsminister.

Jag orkar inte kolla klippen från presskonferensen som tydligen ska vara "gripande". Anledningen till hans avhopp är kort och gott media. Att Littorin haft det jobbigt med pågående vårdnadstvist med exfrun gällande sina tre barn har pressen inte låtit någon undkomma. Som om det inte vore nog med en vårdnadstvist har de gjort allt för att rapportera flitigt om det så att ALLA får veta hur jobbigt han har det. Fast så har de väl inte riktigt vinklat det. I detta fall är det inte enbart journalister a'la Johan T Lindwall... de som skriver utan att gå till källan (även om dessa typer också varit inblandade)... utan även de av paparazzisort som plågar den redan plågade familjen genom att trakassera de stackars barnen med lögner och påståenden som skrämmer dem från vettet. Bra gjort Littorin att sätta familjen i främsta rummet. Hur illa man än tycker om karlns politiska åsikter ger detta honom extrem kudos från mitt håll i alla fall.

Vad gäller pressen hoppas jag de är sprängröda av skam när de nu måste publicera artiklar om sin egna ondska och vad gäller Moderaterna är det väl bara att hitta en ny stjärna så snabbt som möjligt eftersom att valet stundar. Kanske då en utan familj vore nåt.


Photo Host

2 comments:

mkk said...

Jag kan ärligt säga att det var första gången jag hörde talas om det. Vilka skräpblaskor är det folk läser som haft detta osynliga "mediedrev"? Nej Littorin har inte varit särskilt utsatt i media, däremot får han min sympati då jag kan förstå varför han varit än mindre stabil än vanligt det senaste året. Sossarna är alls inte glada för de hade gärna velat se honom i valrörelsen.

Hannastacia said...

Jag läser skräpblaskorna Aftonbladet, Expressen och DN och visst har det skrivits om Littorin. Drevet har kanske inte varit stenhårt, men väl tillräckligt.