Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: These boots were made for walking

Saturday, July 03, 2010

These boots were made for walking

... inte bergsklättring, men det var precis vad de fick vara med om idag. Som planerat åkte jag upp till Ånnaboda. Mellan Garphyttan och Ånnaboda åker man uppför berget på en lång och kringelikrokig väg. Jag kommer alltid att tänka på mamma när jag åker där och hennes historia om hur hon körde lastbil uppför där när hon gjorde lumpen... mitt i vintern. Borde vara omöjligt så brant som det är.


Det var fler än jag som kommit på tanken med Ånnaboda. Hundratals fler! Det var helt tjockt med folk och parkering var ett helvete att hitta. Jag tänkte nästan ge upp, men sen hitta jag en plats längs med vägen. Jag hade faktiskt packat med mig gympadojor, men sket i att byta. jag tänkte nämligen bara att jag skulle gå runt sjön eftersom det var så mycket folk och den vägen är asfalterad.

Men när jag kom till avstickaren mot Falkasjön kunde jag bara inte stå emot och började min klättring. Web-dojorna var inte världens bästa för detta, men de funkade faktiskt över både stock och sten. Lite läbbigt emellanåt, men jag lyckades hålla mig på benen.


Jag fullkomligt ÄLSKAR att vandra i skogen. Konstigt... kan inte minnas att jag varit så förtjust i det förr. Är det arvet från min pappa The Naturelover som börjar visa sig? dock hur mycket jag än älskar skogen HATAR jag fortfarande allt vad heter insekter och jag måste sett ganska kul ut när jag försökte springa ifrån dom. Ni vet hur flugor och bromsar envisas med att flyga runt en hundra gånger och surra högt som fan. Me not likey och dem försökte jag springa ifrån... i mina Web-skor (haha)

Falkaberget och Falkasjön måste vara den finaste platsen på jorden. Här uppe skulle jag kunna sitta i evigheter och bara titta ut över sjön. Tyvärr var jag inte ensam här heller så jag stegade vidare nerför, vilket faktiskt var bra mycket svårare än upp.


Åter på Ånnabodaspåret var jag mycket besviken att vandringen redan var över. Jag skulle valt Falkaspåret på 10 km istället för Bäverstigen på 5 km, men jag visste ju inte hur mycket jag skulle palla i skorna. Nästa gång (kanske imon!) blir det längre och kanske åker badkläderna med. Det finns oändligt många ställen att stanna och bada på längs vägen.

Efter mitt äventyr åkte jag till Maxi eftersom jag kom på att de har böcker där. Hittade sista boken i Twilight som jag glömt att jag inte läst eftersom den inte fanns på pocket och så hittade jag Nikki Sixx bok för bara 49 spänn så den åkte med den med.

Jag har burit ut min korgstol på balkongen och i den har jag nu lagt den röda strandmadrassen med vita stjärnor på som jag också fyndade på Maxi.

Jag har flyttat in i soffan nu dock. Det blåser upptill storm här ute. Gardinen flyger över hela vardagsrummet! Lite åska skulle faktiskt göra gott. Inte för att det varit kvavt idag, men om det inte åskar är väl risken att stor att det blir det imon.

jag måste äta nåt nu... jag har inte ens tänkt på mat och detta är första gången jag börjar bli hungrig sedan frukost, som inte var direkt maffig den heller. Och vätska... massor med vatten måste jag dricka för jag har druckit uruselt och med vätskebrist kommer huvudvärken som ett mejl i inkorgen för mig.

Är otroligt nöjd med mitt äventyr!

Photo Host

No comments: