Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Ny dag, nytt humör

Wednesday, July 07, 2010

Ny dag, nytt humör

Imorrn ska jag ligga kvar i sängen när jag vaknar 4.22. Så tänkte jag igår... och i förrgår. Men icke. Ögonen slås upp som dom på en uggla och jag är klarvaken. Det är SÅ skönt att ligga där, men vetskapen om att jag ändå snart ska gå upp gör att jag känner mig hur vaken som helt och det är lönlöst att ligga där. Mer stressande än nåt annat. Detta måste väl ändå vara nåt fel i konstruktionen av mig? För att gå upp tidigt är en sak, men 3 timmar innan arbetsstart är inte på nåt sätt normalt.

Har i alla fall hunnit träna på steppern i 30 minuter. Gutt för både kropp och själ.

Humöret känns faktiskt lite bättre. mer nollställd idag och dagen får väl avgöra åt vilket håll det bär hän. Bäjb mår i alla fall bättre och det gör mig glad.

Vi kan väl alla konstatera att Gudrun inte är den smartaste gurkan i burken. Igår eldade hon upp 100 000 kronor som en symbol för att kvinnor tjänar 100 000 mindre per minut än männen. Men nu visar SCB att hon till och med har fel. Det ska vara 900 000 per minut. OCh skulle man gå på Feministiskt Initiativs egna uträkningar skulle det bli 660 000.


Hade kanske varit smart att se till att alla bestick ligger i lådan innan man gör en sån här idiotisk grej. Och för detta har hon blitt världskändis. Varenda jäkla land skriver om hennes dumheter. Man skäms ju så ögonen ploppar ut.

Photo Host

No comments: