Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: En säck potät

Tuesday, July 20, 2010

En säck potät

Ja, så känner jag mig. En trött, möglig, gammal säck potatis. Jag har i princip bara suttit i soffan och längtat tills på fredag och semestern. Nåt annat har jag inte orkat. Hur sjutton klara man jobba resten av året när man är så här trött nu. Kan det verkligen bara vara att det är varmt och man är inställd på semester? Det verkar ju helt galet, men så kanske det är.

Jag måste erkänna att jag kommer gå och lägga mig prick efter detta inlägg är postat. Jag fick ett sms av Bäjb att han var på äventyr med Fredde och hans tjej och det fick mig bara att längta ännu mer. So... what's the point of beeing awake. Det är ju bara att dra ut på plågan tills det är dax. Jag är SÅ reda för fredag!

Förresten... hur många skor är normalt att ta med sig för två veckor. Jag är nere i fyra nu och begriper inte hur jag ska komma under det samtidigt som jag inser att de tar alldeles för mycket plats i väskan och gör det tungt. Och kommer jag verkligen använda alla? problemet är att jag behöver ett par bekväma. Här är Volvoskorna givna. Ett par gå-ut skor. Här har jag lite svårt att välja mellan mina mormorsballerina och mina nya sandaletter med nitar. De senare är definitivt snyggare, men de har öppen tå, vilket kan bli kyligt om det blir kallt och de är ganska svåra att gå i en hel kväll. Hmm, detta val är nog tuffast. Sen kan det ju vara kallt också på kvällen så jag vill gärna ha med basketkängan. Det kan ju hända att det är varmt hela tiden och jag inte behöver dom, men prognosen just nu talar ju mest för regn.

Fyfan vilka svåra beslut. Kommentarer och råd skulle sitta fint. Godnatt alles!

Image and video hosting by TinyPic

1 comment:

Mari said...

Det finns två lösningar på ditt skoproblem. Antingen tar du fram en väska till som du fyller med skor. Eller så tar du inte med några skor alls och får helt enkelt köpa nya skor för varje väderomslag eller användningsområde... Jag packar alltid för många skor, använder oftast ett par hela tiden. Men jag vill ju ha möjligheten att ta ett par andra...