Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Besegrad av maghelvetet

Sunday, July 04, 2010

Besegrad av maghelvetet

Jag är fortfarande hemma :(. Min mage är fortfarande så illa däran att jag inte vågar mig utanför dörren. Jäkla skit rent ut sagt. Istället har jag legat på balkongen (emellan mina vändor till toaletten) och läst min goe bok. Det har varit ganska behagligt faktiskt tack vare de vita slöjmolnen som hindrar solen från att bli alltför brännande. Dock brände den nog ändå. Det vore ju bättre om man kunde se direkt att man håller på att bränna sig, sitället för att det ska komma smygandes efteråt. Det hettar på bra på ryggen nu faktiskt.

Jag har gett upp tanken på att det blir nåt äventyr idag. Jag pallar inte nu efter att ha ådragit mig ett mindre solsting på balkongen. Jag MÅSTE dock ta mig till affären. Det borde magen palla, men man vet ju inte... Klockan är ju bara 16.00 så det blir lite vila i soffan så kanske jag vågar mig ut om en stund. Måste ju inviga nya midjeväskan med ju.

Photo Host

No comments: