Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Neeeeeeeeeeeeej

Friday, July 02, 2010

Neeeeeeeeeeeeej

Vaknade med ont i halsen! Det får inte vara sant!!! Jag totaltvägrar att bli sjuk nu. Det går inte! Snälla snälla snälla låt det inte försvinna. Tills det gör det ska jag göra mitt bästa att ignorera. Hällde precis i mig en extra dos multivitamin. Skulle hatt lite honung också. Man har ju vetat länge att honung är bra, men nu har man fattat hur det funkar också: bin producerar ett protein kallat defensin-1, som de lägger till i honungen. Proteinet kan troligen en dag utvinnas för att användas för att behandla brännskador och hudinfektioner och även för att utveckla nya mediciner som kan slåss mot antibiotikaresistenta infektioner. Coolt!

Jag undrar lite hur allt har gått till den här morgonen. Klockan är 5.17 och jag sitter redan här klädd och färdig och trodde det var dax att gå iväg till jobbet. Hur kunde allt gå så snabbt just idag? Det är ju över en timma kvar tills jag ens ska börja tänka på att röra mig iväg. Va sjutton ska jag hitta på tills dess? Jag funderar faktiskt på att dammsuga. Får man göra det så här tidigt? Ja, vafan... jag gört!



Photo Host

No comments: