Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Hanna "Lara" stacia

Saturday, July 03, 2010

Hanna "Lara" stacia

Känner mig lite som Lara Croft när jag dratt på mig mitt adventure survivalkit.
Egentligen är det tre flaskor som ska förvaras i bältet, men jag vill nog gärna ha med mig mobilen om det skulle hända nåt. Och kameran MÅSTE ju med.

Jag har funderat och funderat på vilket äventyr jag ska välja. Hemfjärden runt tänkte jag länge, men vad sjutton gör jag om jag får punka mitt ute i ingenstans. Vet i katten vem som skulle kunna hämta mig då. Och sen tänkte jag att jag skulle dra och bada nånstans, men det vågar jag banne mig inte helt själv. Så efter noga övervägande blir det Ånnaboda ändå.

Ska dra nu genast för sen ska jag försöka få tag på en bok och lägga mig på balkongen i solen tänkte jag. Jag har suttit därute i min korgstol som jag lyckades krångla ut hela morgonen nästan och det är ju skitskönt och så, men utan bok eller nåt att göra pallar mitt rastlösa jag inte med. Datorn funkar inte för det blir för ljust tyvärr, annars hade det ju varit perfa.

Ok, mot Kilsbergen dårå! YEAY!

Photo Host

No comments: