Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: FREDAG!

Friday, July 23, 2010

FREDAG!

Nu är det här... som jag längtat. Jag hade hoppats kunna sova lite längre, men icke! Förhoppningsvis somnar jag gott på tåget så jag får lite mer sömn inför helgen.

Har jag ens berättat vad vi ska göra i helgen? Jag tror inte det. Jag vet egentligen inte så mycket heller förutom att vi ska till Göteborg. Vi ska bo hos Otto och det blir samma liga som i USA d.v.s jag, Bäjb, Potty och Otto. Och det finns ytterligare en koppling till staterna och det är Deja. Minns ni? Tjejen vi träffade i Austin. Hon är här och hälsar på i en vecka och hon är anledningen att vi åker just denna helg. Ska bli kul att se henne igen. Hon fullkomligt älskar Sverige. I don't see it, men hon verkar helt betagen.

Min väska är proppad nu. När jag såg hur full den var igår började jag tveka och tänkte börja om, men jag orkade bara inte. Så nu får det vara som det är. Kommer bli skitjobbigt att släpa på, men what tha heck. Bättre med för mycket än för lite.

Vädret skrämmer mig lite. Det är 14 grader och ganska mulet. Väderprognoserna ser inte så jäkla kul ut heller. Regn idag. Va sjutton då! Jaja, det är ju ganska skönt att åka tåg utan gassande sol i nyllet. Och vem fan bryr sig egentligen. JAG HAR SEMESTER!


Image and video hosting by TinyPic

No comments: