Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Måndag morgon...

Monday, July 26, 2010

Måndag morgon...

... och jag vaknar i Värnamo breve min älskling. Kan knappt bli bättre. Jo, det hade kunnat vara lite bättre väder. Jag har definitivt misslyckats totalt med packningen om det ska vara såhär kallt, men det går ju att lösa lätt som en plätt med en liten tripp till HM eller nåt. Dessutm säger de att solen och värmen kommer tillbaka nu och jag väljer att tro på det.
Vi kom hem vid 20.00 igår. Efter att vi legat i soffan några timmar och sett när Richard S Johnsson vann Scandinavian Masters. Riktigt tjusigt gjort! Och bra jobbat av hans kändiscaddie Anders Timell som underhöll och gav råd på banan.


Idag går jag i tårtbakarplaner. Potty fyller 45... eller var det 35... nåt sånt i alla fall och Bäjb har utlovat att jag ska baka tårta till köffet. Det ska bli kul. Självklart kommer en bil på mästerverket innan vi sätter kviven i'n. Men först Osudden.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: