Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Stressade fångar

Thursday, July 01, 2010

Stressade fångar


En dömd polismördare anmäler alltså Kumlaanstalten till JO för det är svårt att hinna äta frukost. Äh, håll snattran! Ville du ha lugn och ro skulle du tänkt på den innan du flyttade in.


"Cellerna öppnas klockan åtta. Till klockan halv nio ska fångarna stiga upp, laga och äta frukost, utföra morgontoalett och förbereda sig inför dagens sysslor. Att hinna med allt under en halvtimme är hälsofarligt för de intagna och ger stressmage"


Allt det ovanstående förutom just biten om frukost är väl för fasen bara att göra innan klockan 8.00 då. Eller är det omöjligt att gå upp tidigare än cellen öppnas när man sitter i fängelse? Att laga i ordning och käka hinns gott och väl med på 30 minuter.

Fångarna i Sverige har det för jäkla bra och ändå har de mage att klaga. Det är banne mig inga snälla pojkar som sitter på Kumla och allt vad som heter rättigheter borde tagits ifrån dem så fort de gjorde valet att bli kriminella. Men, nä... här i Sverige ska det klagas och gnällas, trots att de bor på ett finare vandrarhem. Stackars fångar.


Photo Host

No comments: