Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Emotions

Thursday, July 15, 2010

Emotions

Plötsligt blev det alldelesl svart och som om nån öppnade himlen började det ösa ner regn. Huvudet dunkar som om nån stod och slog mig med en klubba. Jag kan inte göra annat än att sitta här. Jag är stressad... inombords. Negativa tankar om jobb och livet överlag blandas med längtan som gör ont efter semester och allt vad det innebär (förutom att den bli så kort med Bäjb).

En annan sak som stör mig är att jag inte hann ut och flytta HellSaab innan regnet kom. Den står på fel datum och jag vill inte chansa att få böter. Jag skulle kunna vänta och se om regnet går över, men samtidigt vill jag bara få det gjort så jag kan krypa ner i soffan med min bok. Att läsa känns som det enda jag pallar med just nu. Jag tror jag gör det andra inte ens skulle få en tanke på att göra och ger mig ut i den totala stormen och får det överstökat.


Photo Host

No comments: