Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Träningsnarkoman som jag är

Monday, July 12, 2010

Träningsnarkoman som jag är

... står jag inte ut med att vara utan motion för länge, men värmen sätter käppar i hjulet för mig. Springa är jobbigt nog för mina fötter efter jobbet normalt och nu dunkar de verkligen. Gå är nästan ännu värre, men ändå vill man ju ut. Att träna inne är inte på frågan för lägenheten är en bastu. Så jag hoppade på cykeln och upptäckte att det var ganska behagligt trots värmen. Grejen är ju den att om man inte stannar märker man ju inte hur svett man är förrän man stannar. När jag väl stannade dock... ujujuj, va svetten rann.

Men efter en kall dusch är jag människa igen. Eftersvalkar mig nu med en iskall delish Cola Zero.

Man ska dricka med måtta när det är så här varmt. Det säger i alla fall Dag Wide-Swensson vid universitetssjukhuset i Lund. Han menar att kroppen känner av när den behöver vätska och det finns ingen anledning att dricka hela tiden. Ok, Dag, men vad säger du om det här då: Jag är törstig hela tiden, jag dricker hela tiden, urinen förblir koncentrerad och kroppen blir svullen. Lös den gåtan åt mig så är jag dig evigt tacksam.

Imon ska åskan komma sägs det. Jag tycker de sagt det ett tag nu, men det har inte hänt så mycket ännu. När den väl kommer lär det ju bli ett hejdundrande oväder för att bli väck med denna tropiska värme. Jag hatar när det är kvavt och jag vet att det är en av anledningarna till att jag är så svullen nu. Jag vet inte hur det hänger ihop, men jag blir alltid svullen när det är åska i luften. Jag tycker det är ganska msigt när det åskar, men jag blir så rastlös. Ingen tv, ingen dator, man får inte duscha... så vad sjutton ska man göra då? Läsa kan man ju göra, men man har ju ingen större lust att tända värmeljus för att se.

Det sägs att det ska bli normal högsommarvärme efter åskan och det kan man ju verkligen hoppas på. Ingen mår bra just nu av denna värme. Sen är det ju de där med att det behövs regn. Det tjötas och tjötas om det. Själv är jag glad om det inte regnar alls, men jag antar naturen tar ganska mycket stryk så det kan väl regna litegrand då.

Just nu är jag fruktansvärt avis på Bäjb och Potty som begett sig ut till Osudden för ett svalkande kvällsbad. Själv ska jag snart krypa ner i bingen med min isklamp... inte alls lika spännande.

Photo Host

No comments: