Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: "Den finns en del dumbomar"

Sunday, July 04, 2010

"Den finns en del dumbomar"

Raymond är 79, Charlotte är 25 och Jamie Rai blott 10 veckor.

– Det finns en del dumbommar som säger till mig att ”du kommer aldrig se honom (Jamie Rai) att växa upp”, men vi ångrar oss inte alls, säger Raymond.


Kalla dem dumbommar, men de har ju rätt. Jag tycker det verkar lite som Raymond är en egoist av rang och dessutom lite pedo. Jag menar han säger:

– Första gången jag såg Charlotte var hon runt 16. Det hände naturligtvis inget då. Vi kom bra överens, men det var inte förrän fem år senare som kärlek uppstod. – Jag har alltid haft kvinnor som är 20 till 25 år yngre än vad jag är. Det fanns ingen större kvinnokarl än jag, men nu är jag Charlottes.

Jag hade mer förstått detta om Raymond varit barnlös, men han har hela sex stycken från tidigare förhållanden. Och nio barnbarn... hade inte det kunnat räcka? Raymond är ju i den åldern där hans kropp kan ge upp när som helst och då kommer lilleman inte ens minnas honom (vilket kanske vore det bästa för honom). Bruden då? Ja, hur tänker hon? Hon är ju den som ensam kommer få uppfostra den lille. "Han har alltid ställt upp för mig". Jag tror Charlotte blandat ihop kärleken till en fadersgestalt, med den till en man.

1 comment:

Anonymous said...

"Jag tror Charlotte blandat ihop kärleken till en fadersgestalt, med den till en man."

Som om tjejer inte alltid faller för killar som påminner om deras pappa.