Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Must have en Magenta-Fårrd!

Tuesday, July 13, 2010

Must have en Magenta-Fårrd!

Det var tur jag stängde av datorn och alla apparater innan jag gick till jobbet i morse. Hujedamig, vilket oväder det vart. Men va skönt att det vart!

Hela dagen har vi slitit i 28 graders värme på urologmottagningen. Det är inte humant. Jag ringde akutfixaren, men han kunde inte hjälpa oss. att det dessutom var kvavt gjorde inte saken bättre. Jag kunde inte ens tänka. Fy!

Typ 30 minuter innan hemgång drog det igång. Lamporna i korridorerna slocknade flera gånger. Eftersom jag inte tänkte stanna en sekund över tiden gav jag mig ut i skyfall och t-storm på cykel hem. Det var riktigt riktigt läbbigt faktiskt.

Väl hemma blev jag rastlös. vad gör man egentligen när man inte har dator, tv eller lampor? Ligger still? Kommer inte på frågan. Jag trotsade vädret och tände en lampa så jag åtminstonde kunde läsa min goe bok. Efter nån timma klarnade det upp och termometern visade 19 grader ute! 19 grader... det borde vara svalt och skönt tänkte jag och drog på mig löpardojorna och gav mig ut i regnet. Jag hade fel. Det var fortfarande kvavt om kanske lite lite svalare. 3 km pallade jag sen gav jag upp.

Nu efter dusch känns det faktiskt lite svalare när jag har balkongdörren på vid galvel, men det kunde vara skönare ändå. Stämmer väderprognoserna ska det i alla fall bli det till morgondagen... man kan ju hoppas.


Har ni sett reklamen för den nya Ford Fiestan? Magenta!!! Hur lovely är den inte? Alla förstår ju att jag MÅSTE ha en sån. Ska bara försöka hosta upp minst 126 000.

Photo Host

No comments: