Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Sista dagen för många, men inte för mig

Friday, July 16, 2010

Sista dagen för många, men inte för mig

Jag tycker inte om att vakna trött. Jag tycker om att vakna pigg som en mört och studsa upp ur sängen. Så har det inte varit på hela veckan. Trots att jag inte brutit mönstret med att vakna innan klockan ringer finns ingen energi. Ögonen är grusiga och knallröda (detta lägger sig tack och lov efter ett tag) och kroppen tung och ond.

Kan knappt tro det är fredag på riktigt. En fruktansvärd vecka håller på att ta slut. Om det blir nåt bättre med mitt humör och min ork återstår att se, men det känns bra skönt. Kommer bli fruktansvärt jobbigt att se alla glada kollegor som går på semester idag, men det är ju bara halvdag så jag får försöka bita ihop.

Solen skiner igen, men det är blött på balkongen så det har nog regnat en del. Och mer ser det ut att bli. Prognoskartan ser inte alls bra ut. Är det slut på det fina vädret nu? Ska det bytas ut mot de där vanliga junivädret? Klart det ska. Det kommer vara såhär nu och det kommer va skitväder hela min semester... jag är övertygad. Ja, ni ser... negativismen finns där trots att det är fredag (suck).

Photo Host

No comments: