Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Hot

Saturday, July 03, 2010

Hot

Att springa denna morgon påminde mig om när jag sprang runt i Camillas hood i Herdon, USA i september för några år sedan. Dvs jag var sjöblöt av svett innan jag ens började springa. Jag skulle till Karlslund, men det blev Varberga två varv. Otroligt vilken skillnad det är att springa på morgonen mot när jag, som häromdagen, sprang samma runda efter jobbet. Helt annat flyt och SÅ mycket lättare.

Nu har jag fått ett infall. Häromdagen såg jag nämligen en tjej köra runt runt Varbergaspåret på inlines med stavar. det såg skithärligt ut. Jag vill med! Jag hade ett par inlines en gång i tiden. Det var när fenomenet var helt nytt i USA... alltså långt innan det kom till Sverige. De jag hade var mjuka och hade ingen broms och jag körde runt med dom lite därborta på Camillas gata, men sen använde jag dom knappt. Nu är dom i nån annans ägo. Efter det... i vuxen ålder har jag åkt en gång, med ett ex mamma. Jag hade storlek 36 på mina 38:or till fötter och jag hade så ont att jag trodde fötterna skulle gå sönder, men fan rent ut sagt vad det var kul... och jobbigt.


Så nu funderar jag på om jag ska åka och köpa mig ett par! Vad tror ni? Dessa kostar bara 899:- på Stadium.

Ganska snygga med ju. Det är ju skitviktigt haha. Får fundera över lite frukost som jag ska inta på min nya fina balkong.

Photo Host

1 comment:

Inlines på stadium.se said...

Hej Hanna,

Kul att du gillar våra inlines. Jag tänkte bara tipsa om att ifall du länkar till produkten så visar vi automatiskt upp- och länkar tillbaks till ditt inlägg på produktsidan som tack.

Lycka till med inköpet och inlinesåkandet!

Vänlig hälsningar,
David B

E-com Manager, Sverige
Stadium AB
www.stadium.se