Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Trolldalen och Vargkitteln

Sunday, July 04, 2010

Trolldalen och Vargkitteln

Hemma en snabbis mellan inköp av midjeväska och äventyr.Drog ut till Marieberg eftersom jag tänkte att jag hade flest affärer på samma ställe där, samt att jag behövde tanka. Utbudet var dock helt värdelöst. Intersport och Team Sportia hade varsin variant, men de var lika kassa som denna, så det fick bli Clabbes eftersom den var billigast.

Liten och diskret (så diskret det kan bli antar jag), men som ni ser i nåt slags skinn, vilket insinuerar att det kommer bli ganska varmt kring maggen. Dessutom hade jag hoppats få plats med en liten vattenflaska och det går iofs om jag inte har nåt annat i den. Jaja, får la duga så länge.

Vet i katten var det ska bära av nu. Jag vet inte om jag vågar mig så långt bort som Ånnaboda idag för min mage vill inte riktigt hålla sig i schack i dag. Det finns såklart toaletter där, men jag såg köerna igår och de lär ju inte vara kortare idag.


Jag läste om nåt ställe som heter Vargkitteln och Trolldalen. Här ska finnas jättegrytor, dvs stora hål rakt ner i berggrunden och vattenfall. Hit ska jag definitivt åka nån dag... men inte idag när det är så här varmt. Idag behövs nåt nära en sjö.

Photo Host

No comments: