Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Vem stjäl en mutter?

Wednesday, July 07, 2010

Vem stjäl en mutter?

Någon gång mellan 6.55 och 16.30 den 7 juli, försvann en mutter med tillhörande skruv från framramen på The Hannastacian Hellride. Hellridern stod parkerad utanför personalingången vid B-huset på USÖ. Muttern och skruven är silverfärgad och av ganska liten typ. Värdet på muttern uppskattar till 40 öre. Har du sett muttern, eller vet du någon annan som kan ha gjort det. Kontakta Hannas jourblogg för stöldgods på The Hell of Hannastacia i kommentarsfältet.

Eftersom cykeln stått helt still (vad jag vet) i cykelstället och den inte fanns någonstans att finna runt omkring cykeln måste den ju blivit saboterad och stulen. Nu har jag vad jag kan se två val. Det ena är att genast skaffa en ny mutter, vilket innebär att jag måste ta reda på vilken storlek det är (hur sjutton gör man det?) och ta mig till en mutteraffär (dvs Clabbe O's) på andra sidan stan. Det andra är att ta bort muttern på andra sidan med och såleder hela framskärmen och köra utan tills jag skaffat en ny.Photo Host

2 comments:

Morrica said...

Man kan t ex ta reda på mutterns dimension genom att ta med den kvarvarande muttern med vidhängande skruv till lämplig mutterförsäljare och be att få köpa en precis likadan.

Det skulle jag gjort.

Hannastacia said...

Precis... alltså var jag tvungen att skruva bort den andra.