Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Vad hände?

Saturday, July 17, 2010

Vad hände?

...Vid lunchtid på lördagen blixtrade det som värst längst ett band från östra Närke tvärsöver Västergötland ut mot Öland och Gotland.

Hmm, sist jag kollade låg Örebro i östra Närke, men jag har då banne mig inte hört en enda åsksmäll. Visst, det regnade ett tag, men det tycks vara över och himlen är nästan blå igen. Weird. Jag ska inte alls klaga på fint väder, men jag hade ju nästan ställt in mig på en mysig eftermiddag och kväll i soffan, men nu går ju inte det. Nä, nu får jag nästan ge mig ut på en promme med min nya ljudbok.

Jag har aldrig i hela mitt liv lyssnat på en ljudbok. Jag har svårt att se hur jag ska kunna gilla det. Man bygger ju upp en egen bild om hur personer i böcker låter och beter sig och att nån annan talar ut det man ser och bygger bilder av verkar konstigt. Dock tänkte jag att det vore ett bra sällskap på promenad så jag ska testa.

Det är Mari Jungstedt - Den farliga leken jag har hemma. Har ingen aning om vad det är för bok. jag sökte helt enkelt på topplistan och tog första bästa. Nån som läst/hört den?


VPhoto Host

No comments: