Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Obesergad!

Saturday, July 10, 2010

Obesergad!

jag vet att man inte ska klaga på värmen, men nu måste jag göra det lite. Det är för varmt här inne hos Bäjb. Ute är det bara skönt, men här är det fruktansvärt. Det går inte att andas. jag springer fram och tillbaka till toaletten och spolar iskallt vatten på handlederna. Då, medan jag står där blir det riktigt skönt, men så fort man tar bort händerna igen är svalkan helt borta.

Medan Bäjb gick och lassa upp fruktsallad åt oss trodde Potty han kunde passa på att slå mig i en UFCmatsch. TJI FICK HAN! Några matcher till och nu har jag klått han 3 gånger och Bäjb 2. I rule... as simple as that.

Vilken bra dag det varit. Gulleplutten Bäjb ville ordna ett äventyr och vi körde iväg mot okänt mål. Han är för söt. Vi hamnade i Bredaryd och nåt lågprisvaruhus som hette typ Snåla Smålänningen. Vi kom ut tomhänta. Sen tog vi en repa till nån annan håla innan vi vände hem. Strax utanför Bredryd pajade ACn och sen fick vi åka hem med 30 graders värme blåsandes i ansiktet. Inte skönt.

Vi åkte och köpte kaffe och slog oss ner på Bäjb baksida. Hacienda 2.0. Potty kom ner och vi satt där i halvskuggan i flera timmar. Vi kom sedan på att vi ska tvätta våra bilar i morrn och åkte och rekade lite vid en ny gör-det-själv-biltvätt som vi ska ge oss på imon. Måste ju göra HellSaab vacker tills mamma kommer hem på onsdag.

Nu ska vi snart hem till Släggan och Evelina. De bjur på grillat på deras enorma balkong serni. Det ska inte bli helt fel.

Photo Host

2 comments:

Eva said...

Testa att ha isklampar under fossingarna mot värmen, funkar vid datorn, teven, köksbordet...störtskönt!

Hannastacia said...

Jag har det när jag sover. Underbart