Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Cykeläventyr

Sunday, July 04, 2010

Cykeläventyr

jag tycks ha en förkärlek till att ge mig in på vägar jag inte vet vart de leder. Ok, låt mig förklara. Jag vart trött på att sitta in och extremt sugen på yougurtgodis och eftersom jag såg att de på Maxi hade alla möjliga intressant sorter (som papaya och melon i yogurt) var jag ju tvungen att ta mig dit. Så... jag mätte ut en sträcka på 10 km (vilket tydligen blev 12,62 när jag ritade ut nu i efterhand) på Shapelink och sen tog jag cykeln och begav mig iväg. Nu är det dock så att småvägar inte finns med på Shapelink så jag var inte helt säker på hur jag skulle ta mig från ett område till ett annat där ute på vischan. Planen var Varberga - Björkhaga - Hjärsta - Vivalla (där Maxi ligger) och sen hem. Till Bjärkhaga hittar jag utan problem, men det var sen problemen började. Eftersom jag tyckte cykelvägen svängde åt fel håll chansade jag på en grusväg åt andra hållet. Och vips vad jag förlorad i ingemansland. Jag cyklade och cyklade och cyklade och var övertygad om att gruset skulle sticka hål på däcken vilken sekund som helst. Precis när jag trodde loppet var kört kom jag på det! Mobilen! GPS! och vips vad jag tillbaka på banan igen. Kom ut på Heden... ett ställe jag alltid undrat vart det var. Nu kan jag sätta en knappnål på kartan för nu har jag varit där. Efter det var det simpelt. Det var helt sprojtans cykelväg hela vägen till Maxi. Jättefin väg.


När jag kom ut från Maxi igen var himlen som utbytt. Mörkt mörkt blå och det fullkomligt stormade het vind. I ilfart cyklade jag hemåt (tog vägen förbi Bandidos som såg jäkligt öde ut) och nu sitter jag här nöjd och belåten över att det ändå blev ett litet äventyr idag med. Nu ska jag dyka ner i Naturgodispåsen!

Photo Host

No comments: