Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Must chill

Tuesday, July 20, 2010

Must chill

Jag är på högvarv. Så excited över detta med semestern att jag inte kan slappna av för en sekund. Så fort jag börjar med en sak är hjärnan redan på nästa. Haha, jag måste slappna av, annars kommer jag stressa sönder.

Problemet är ju att jag inte räknat med semester än och därför inte har förberett nåt. Nu vart det genast mycket att göra på kort tid. Jag åker ju till Gbg direkt efter jobbet på fredag och kommer alltså inte ha mycket ledig tid att packa och dona på. Tack och lov hann jag ju ganska mycket i glädjeruset igår... och lite annat har jag hunnit med på morgonen.

Men nu ska jag ju jobba lite först. Känns inte alls lika tungt i dag. Vad som helst kan hända och jag betvivlar att det kommer påverka mitt humör... men nu kanske vi inte ska säga för mycket.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: