Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Minst sagt lååång morgon

Friday, July 02, 2010

Minst sagt lååång morgon

Ett Efterlyst utan Leif GW Persson? Det funkar väl inte! Han är ju hela programmet. Enligt Hasse Aro finne en "het lista" med fem möjliga ersättare, men ingen kan väl va så "het" som Leffe.

Är Brittan barnmisshandlare? Hon ska utredas för det nu i alla fall. Enligt en förre detta livvakt ska hon ha: misshandlat sina söner sean Preston och Jayden James med ett bälte. Hon ska också tvingat barnen att äta saker hon visste att de var allergiska mot, som exempelvis skaldjur. Visst är det svårt att tänka sig att den Brittan vi sett de senaste åren är samma lille tjej som stod i hejarklacksdräkt och åma sig med "Baby one more time" 1998?

Prince Michael har en vit fläck under armen... i alla fall på bild, som nu ska bevisa att han verkligen är MJs son. Problemet är väl bara att det inte finns några bevis att ens MJ hade Vitiligo, vilket man ju enklet borde kunnat fastställa vid obduktion.


Nä, fy vad uttråkad jag börjar bli. Kan jag få gå till jobbet nu nån gång så jag får det överstökat! Jag har lusläst både Expressen och Aftonbladet, vilket innebär att jag i princip läst alla "nyheter" två gånger. Går väl på lokalnyheterna nu då.

Photo Host

No comments: