Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Skitungar i huset!

Saturday, July 17, 2010

Skitungar i huset!

Kan tyckas lite märkligt att tvätta fönstren när det regnar ute. Regnet har ju en förmåga att ställa till det igen, men med tanke på att det inte är gjort på minst fem år, spelar det mindre roll. Jag skulle behöva ta alla fönster både invändigt, utvändigt och emellan, men jag tänker banne mig inte ens försöka mig på att dela dom för då kommer de väl falla sönder. Och utvändigt blir det bara i vardagsrummet där jag kan stå på balkongen. Mina fönster går utåt och jag bor tre trappor upp. No way jag hänger mig ut som mormor gjorde när hon putsa dom sist.

Och nu måste jag gnälla lite. Jävlar vad det ser ut i tvättstugan. När jag flyttade in här vad det alltid skinande rent där, men då bodde här också bara äldre människor. Nu bor det bara ungdomar här och det ser verkligen ut som skit. När jag gick ner i morse klockan 7.30 för att skriva upp tid, stod bägge dörrarna på vid gavel. På golvet i rummet med maskinen låg en blå IKEA-påse bland kvitton och damm och i torkrummet hänge ett linne och en bäbisdräkt ihoprulade. Lamporna stod på i bägge rummen. På maskinerna låg ett lager intorkat tvättmedel och golvet vid papperskorgen var belägrat med gamla tvättmedelsförpackningar.
Jag försökte tyda på listan vem som tvättat sist, men det var omöjligt för listan är bara ett stort kludder med överstrukna namn och en massa annat klotter. Idioter! Inte nog med detta är det mer vanligt än ovanligt att det ligger reklam runt hela trappen nere vid postlådorna. Soppåsar ställt allt oftare ut i trappen och det krävs inget snille för att räkna ut hur gammal friterad McDonaldsmat luktar efter att ha stått en natt i denna tropiska värme.
Jag hatar att vara en gnällig bitch, men nu börjar jag tröttna. Nu fattar jag pennan och skriver en gnällstants-lapp med stora bokstäver som jag ska fästa i tvättstugan. Nån måtta får det väl ändå finnas, right?

Photo Host

No comments: