Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: USA 1991

Saturday, July 03, 2010

USA 1991

När jag letade efter inlineskorten hittade jag en massa andra kort som fick mig att minnas 1991 och den resa vi gjorde då. Jag vill börja med att ursäkta kläderna med det var ju ändå tidigt 90-tal. Och kolla hur tjocker jag är!


Vi började i Las Vegas. Eftersom jag var typ 11 fick jag inte vistas i några lokaler alls typ eftersom det är åldersgräns på spelande och säg var i Las Vegas man inte har spelautomater. Jag fick i alla fall flyga över Grand Canyon, vilket var en upplevelse utöver det vanliga. Och jag fick se Sigfried och Roy och deras vitrandiga tigrar.

Efter Las Vegas åkte vi i karavan genom Nevada öknen i Cadillacs. Jag var nog inte direkt impad då, men nu när jag tänker efter... Hur coolt är inte det?! Minns inte hur många bilar det var, men tänk synen av typ 3 på rad cruisandes genom sandvidderna.

Någonstans mellan Las Vegan och Califonien stannade vi i en indianstad. Det var precis som i en westernfilm, med såna rullande buskar. Under tiden vi färdades hit var det en stor jordbävning som vi fick höra först när vi satte oss i bílen igen. vi hade inte märkt av den alls eftersom det var så bra stötdämpare i Cadillacen.

Just denna indianstad var ju såklart iordninggjort och inte alls äkta, men jag minns att det kändes så. Och jag har för mig att det var helt öde, men detta var ju några år sedan och jag var ju blott en liten kicka.

San Francisco tror jag var det första stoppet efter Nevada. jag minns att jag tyckte diset på mornarna var otäckt och jag gick omkring och var konstant livrädd för att det skulle bli jordbävning efter att nån berätta för mig om den stora jordbävningen 1906.

San Diego är en otroligt vacker stad. Detta är jag och mamsen på trappen till vårt hotell. Jag minns att det var fruktansvärt varmt under tiden vi var här.

Laguna Beach var en absolut favorit. En lååång strand som uppåt avlöstes av en väg och på andra sidan berg fullt med små urmysiga hus. Ett regelrätt paradis.

I Laguna Beach serverades frukost utanför dörren varje morgon och man fick välja vad man ville ha för muffins. Jag valde blåbär och toppade med lite melon. Sa jag paradis?


Hollywood skrämde mig. Jag gick omkring och var livrädd konstant för alla knepiga människor. För er som inte varit där är själva Hollywood ganska sunkigt och fullt av dregg och missbrukare. Jag minns framförallt en svart man med en kanindocka på handen som fullkomligt skrämde mig från vettet.


Förutom de ställen ni sett ovan besökte vi också Monterrey där vi kollade på de enorma redwoodträden och Carmel där vi självklart åt pannkakor och hälsade på Clintan (in mind i alla fall).

Resan avslutades med besök hos Camilla i Arlington på östkusten. Lägenheten hon bodde i här var inte så där jätterolig eftersom den var full av kackerlackor och jag var och är ju inte direkt förtjust i kryp. Stackars Ronald fick tejpa dörrspringor med silvertejp och varje gång vi kom in gicks det husesyn för att eliminera så många som möjligt. Jag sov inte mycket under dessa dagar eftersom jag hört att kackerlackor sitter i taket och bara släpper greppet, så jag var övertygad om att jag skulle vakna med en i nyllet.

Ronalds systerdöttrar Carla och Wendy tog med mig till ett badhus där jag minns att en kille frågade efter mitt telefonnummer, haha. Han var fet och hade såriga armbågar... hur kan man minnas sånt?!

Måste bara lägga till detta tjusiga kort på mamsen. Visst var hon läcker?

Photo Host

No comments: