Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Vardagen & verkligheten närmar sig som tjejen ur TV:n i The Ring

Sunday, August 09, 2009

Vardagen & verkligheten närmar sig som tjejen ur TV:n i The Ring

Tja... det verkar som jag kan checka av dagens missions. Efter stan och kaffe gjordes matlådor hej vilt i kitchen Svärd. Det blev en stor bowl med pastasallad a'la hav med tonfisk och rejjer. Dessutom 6 (!!!) matlådor med wok innehållande biff, äggnudlar, purjo, champinjoner och bambuskott toppat med lite teriyaki och soja. Mumma god damned it!

Efter detta tränade jag ett sånt hårt styrkepass att mina plutoniumhårda muskler skakade i flera timmar efter och svetten rann i min bastuvarma lya. Gjorde susen för värmen också för det höll nästan på att svalna lite här inne ett tag, men det gick ju snabbt över. Har 30 grader i köket nu och där har det inte varit sol sen lunchtid. Detta jäkla eviga temperaturprobelm. Antingen för varmt eller för jäkla iskallt!

ja, så idet stora hela är jag mycket nöjd med dagen och vad jag åstakommit...

... Nu är det bara ångest kvar.

No comments: