Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Röj-Hanna är klar för denna gång

Sunday, August 16, 2009

Röj-Hanna är klar för denna gång

Sådär... NU får det vara slut med fixandet för den här gången. Att röja på balkongen var nog bland det äckligaste jag varit med om. Gråsuggor och tvestjärtar i massor. Jag drog på mig handskar och hävde ner allt i sopsäckar medan jag blundade. Nu är allt väck förutom en av stolarna som varken jag eller mamma för våra liv kunde fälla ihop. Resten var i princip bara att bryta sönder så ruttet var det.

På IKEA köpte jag två enorma och två mindre kartonglådor där jag nu lagt sånt jag inte kunde slänga, men inte använder. Ligger det kvar där nästa gång jag kollar ryker det. Köpte även en ny lampa (se bilden, fast lila) till vardagsrumsfönstret som jag fick för 95:- (istället för 149:-) eftersom det var ett skyltningsex.

Eftersom vi var bilburna passade jag på att handla lite på Willys och sen har jag fixat lite matlådor. Det blev två lådor kyckling med mangocurry, purjo, paprika, kokosmjölk och ris och två lådor hokigryta med grönsaker och hummersås och till det quinoa.

Det har inte blitt mycket till vila denna helg inte. Nu är det jag som dyker in i gymhörnan innan duschen och förhoppningsvis hinner jag med att sitta nån timma eller två i soffan innan det är dax att lägga sig.

3 comments:

Linda said...

Helt otroligt egentligen vad städningen kan göra för en. Att släanga en massa skräp gör gott för själen :). Städade ur vårat förråd för ett tag sen. Det gick inte ens att gå in där. Men vad skönt det kändes när det var klart. Precis som en tyngd släpptes från ens axlar.

Hannastacia said...

Ja, det känns helt underbart. Trots att det inte syns så mycket i själva lägenheten känns det mycket bättre att vara här nu och bara veta att skåp och dylikt inte är fulla med skit.

Eva said...

Shit vad duktig du är! Gråsuggor är ju inte riktigt min kopp av té...