Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Att göra semesterns sista dag

Sunday, August 09, 2009

Att göra semesterns sista dag

Wow... intervallträning is tha shiet! Jag är helt kaputt efter morgonens intensivträning. Coolt.

Nu är det dax att packa upp resväskan. Jag är SÅ glad att vi tvättade i torsdags så det mesta är rent och bara att hänga in i garderoben. Dock är det fortfarande fruktansvärt tråkigt att packa upp. Bland det värsta jag vet faktiskt.

Jag har flera projekt på G för dagen

* Jag tänkte jag ska försöka förbereda så många matlådor som möjligt. Eftersom det är tomt i kyl och frys innebär det en tripp till affären för att bunkra först.

* Jag ska också lägga upp ett nytt träningsupplägg inför hösten. Med intervallträning (of kås), nytt styrkeschema och faktiskt funderar jag på att skaffa mig ett gymkort. Jag kan ju träna i jobbets gym, men det är ju så otroligt kassa prylar där, så det känns mycket opeppande att gå dit. Ska återigen kolla upp Vibhälsan (nej jag ska inte vibba... de har gym också) på Ekersch för det vore ju det absolut smidigaste att kunna träna där. Jag skulle vilja slänga ut min fotölj också och göra en liten gym-hörna där. Ingen sitter ju nånsin där utan den fungerar ju ändå som viloplats för hantlar och dylikt just nu.

* Upp på stan bär det av vid 12.00 (eftersom det inte öppnar fören dess tyvärr...). Måste ha en ny BH och lite annat smått tänkte jag. Ska också förbi mamas place och hämta min cykel som hon vårdat medan jag var borta.

* Sen blire nog lite mer träning. Jag har sprungit eller gått nästan varje dag under semestern, men musklerna börjar förtvina due to lack of styrketräning och detta måste ju såklart åtgärdas.

* Till sist... det tuffaste av allt: hårtvätt... PUH!

No comments: