Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Darn!

Sunday, August 23, 2009

Darn!

Ni kanske trodde jag lagt ner bloggandet, men icke! Precis kommit hem från Värnamo och varit och lämnat av HellSaaben till mamsen. Gick asabra och fort att komma hem.

Helgen har gått rekordfort! Va på 40års-skiva i fredags och träffa massa trevligt folk. Sen drog vi upp på staden där Värnamodagarna firades för fullt. Va sådär tycker jag, men trevligt med lite liv i lilla Värnamo. Gick hem ganska tidigt, men trots detta vart lördagen väldigt slapp. Orkade ge oss ut och köpa Babylonpizza i alla fall.

Dagen idag har spenderats på Sonjas torp för 11-års firande av Hannah. Hann med en trevlig stund och sketagod shokladtårta innan det var dags att bege mig hemåt.

När vi satt där på torpet började det kännas lite mysko i halsen. Detta har nu utvecklats till taggtråd och kroppstempen känna ostadig. Är det dax igen nu? Det har ju för sjutton inte ens blitt kallt ute än. Vad är det egentligen för fel på mitt immunförsvar? Känns som jag varit mer sjuk än frisk senaste åren. Pga detta orkar jag inte skriva mer nu utan ska ta en hutt Kang Jang och bege mig till sängs och hoppas att det är väck imon när jag vaknar (fast jag är medveten om att chansen är minimal.

No comments: