Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Sjuk eller inte sjuk? Det är frågan. Gimme the answer!

Thursday, August 27, 2009

Sjuk eller inte sjuk? Det är frågan. Gimme the answer!

Konstig sjuka där här jag har. på förmiddagen mådde jag riktigt bra. Täppan var nästan helt borta. Febern va borta. Lite hostig och så, men det kan man ju ta. Men... Nästäppa försvinner inte bara sådär... jag hur ju knappt fått ut nåt och hux flux under eftermiddagen började det dunka i bihålorna så fort jag rörde huvudet. Jag sprutade säkert hela huvudet fullt av nässpray, men än har inget släppt. Senare ändå började jag känna mig så konstigt varm och svettig och tog en temp. Denna hade då gått upp till 38. Inte långt efter kom huvudvärken. Vafaaaaaaaaaan.... kan det inte va nog nu?

Beslöt mig i alla fall för att ta en vända runt kvarteret... desperat efter frisk luft. Vändan jag gick... inte alls långt... skulle normalt inte tagit mer än 10 minuter, men tog nu en halvtimma. Helt dyblöt av svett och med andnöd har jag nu lyckats duscha och halkat ner i soffan igen. Inte mycket för världen.

Planen är resa till Stockholm på Urodynamik-utbildning i morron. Något jag (trots att det är fredag och jag inte kommer va hemma fören sent på kvällen, till skillnad mot en normal fredag då jag slutar halv två) verkligen vill gå. Kan den som bestämmer SNÄLLA se till att jag är feberfri och något sånär för övrigt så jag kan åka. Jag har varit hemma nog nu!

Släpar mig nog till sängen nu... CSI Miami väntar med sina guldguloranga vidder.

No comments: