Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Hemma

Sunday, August 09, 2009

Hemma

Vaknade hemma i min egen lägenhet i morse och visste knappt vart jag var. Skumt. Hade skitsvårt att somna i går också. Kan iofs berott på värmen med... och att jag fick för mig att nån skulle dyka upp i mörkret och ha ihjäl mig med en krok, eftersom jag kollade på "Jag vet fortfarande vad du gjorde förra sommaren" i brist på annat att se.

Kom hem vid 21.00 efter en fruktansvärt svettig tågresa. 2 av 3 tåg var utbytta till rangliga gamla skräptåg som skakade och var helt utan luft. Fullt av folk var det med som levde rövare och vägrade sitta still.

Vill tillbaka. Semestern har gått alldeles för fort. Har trots vädret hunnit med en del äventyr. Sonisphere, Skurugata, Jönköping, Göteborg, Halmstad och en och annan gårdsfest på Karlsdal. Helt perfekt avslappnande semester faktiskt. Ingen stress. Det är otroligt vemodigt att lämna Bäjbo. Man vänjer sig snabbt vid att va två och nu känns det otroligt ensamt att vara själv och jag saknar honom redan till döds.

och imon börjar alltså den krassa vardagen igen. Fy för de lede. Varför känns det alltid extra surt att gå tillbaka till jobbet när man haft långledigt? Som tur är kommer man ju in i det fort igen. Och tur också att jag faktiskt gillar mitt jobb och inte ska tillbaka till nåt som jag skyr värre än pesten som så många andra.

Nu blir det lite intervallträning. Har ett nytt schema jag ska testa som jag hittade i en tidning. Perfekt start på hösten.

No comments: