Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Jag glömde chokladen!!!

Wednesday, August 26, 2009

Jag glömde chokladen!!!

Efter otroligt mycket om och men, grymtande och frustande, fick jag tillslut på mig regnstället bara för att upptäcka att det ihärdiga ösregn som hägrat hela morgonen tvärt slutat och bytts ut mot blå himmel. Slet vansinnigt av mig regnstället igen och fick på mig vanliga kläder och gav mig ut. Det var otroligt skönt att få andas lite frisk luft, men efter några meter upptäckte jag hur jobbigt det var att ens röra sig. Eftersom jag redan var på väg och var i desperat behov av nässpray var det ju bara att fortsätta.

Det var inte mycket folk på apoteket, men de som var där märkte hur jag snörvlade och tog stora kliv tillbaka, vilket gjorde att jag lätt kunde plocka min nässpray från hyllan och bege mig vidare till Ekersch.

Jag unnande mig inte en, men två tidningar. Dels Fitness Magazine och sen slog jag till på stort med en riktig skvallerblaska... In Touch. Precis vad man behöver i sjuksoffan. Efter maten ska jag ta en kopp köffe och läsa om hur kändisarna kämpar mot extrakilona.

Helt otroligt nog glömde jag det viktigaste av allt och det som var huvudanledningen att ens gå in på affären... CHOKLADEN!!! hur sjutton kan man va så jäkla pantan att man glömmer chokladen. Prioritare numero uno! Katastrof, men jag tänker ju då rakt inte bege mig ut igen så jag får klara mig med att snaksa på mina vindruvor, som jag i alla fall kom ihåg att köpa.

Härnäst står meddah på schemat. Varma mackor med makrill i tomatsås för andra dagen i rad. Det absolut enda jag är sugen på när jag är förkyld.

4 comments:

Eva said...

Jag tycker det borde finnas hemkörning av choklad. Inte bara sånna där fina presentaskar, utan små chokladkakor till stackars sjuka flickor som helt enkelt behöver det för att friskna till!

Hannastacia said...

Ja, jag håller med helt och fullt!

Eva said...

Jag ska gå och köpa choklad, skaru ha?

Hannastacia said...

JAAA!!! En Amigo... och Malteasers... och kanske lite chokladcashews och så såna chokladbananer. Och kanske nåt mer... du kan väl kolla vad du hittar?